WordPress kurser

Vi udbyder og gennemfører WordPress kurser med fokus på kvalitet og god praksis. Det gør vi i samarbejde med de bedste kursusudbydere i Danmark.

WordPress emner er fx design, SEO, billedhåndtering, Elementor, blok editor o. lign.

Sidemandsoplæring - WordPress kursus

WORDPRESS KURSER

WordPress kurser og WooCommerce kurser er relevant for alle, der gerne vil have mere glæde af deres nuværende hjemmeside eller lære selv at lave hjemmesider.

WordPress er det mest benyttede system til opbygning af hjemmesider i hele verden – og i Danmark. Tilsvarende er kombinationen WordPress og WooCommerce den mest benyttede løsning til webshops.

Lær at lave din egen hjemmeside eller bliv bedre til at redigere din nuværende hjemmeside.

Eksempler på kurser

Kommende kurser – se længere nede på denne side.

Kommende hjemmeside kurser

IBC, Innovationsfabrikken
WordPress kurser på IBC, Innovationsfabrikken i Kolding. Næste kursus er i efteråret 2024 og foråret 2025. Der afholdes to kurser årligt med fokus på WordPress. Hvert kursus er bygget op i fire moduler på 8 dage i alt. Undervejs lærer du at bygge din egen hjemmeside. Du har også mulighed for at arbejde med din egen eller din arbejdsplads hjemmeside.

Underviser: Brian Skaaning

Datoer fremgår af IBC’s hjemmeside, kurser.ibc.dk

WordPress kurser

FOF, Svendborg
WordPress kurser: Grundkursus med fokus på brug af blokeditor.

Underviser: Frank Bruhn

Næste kursus i 2024. Dato ikke fastlagt.

Læs mere her

Sonic College, Kolding
I forbindelse med professionsbachelor uddannelsen “Dansk Lyddesigner uddannelse” gennemfører vi kurser i WordPress med fokus på opbygning af portfolio. 

Vi arbejder i Elementor og anvender avancerede værktøjer til opbygning af brugervenlige og smarte portfolier.

Underviser: Brian Skaaning

FOF, Odense, grundkursus
WordPress kurserne her inddelt i to forløb, som kan følges uafhængigt af hinanden. Det ene kursus er et grundkursus og det andet et udvidet kursus.

Næste grundkursus starter i efteråret 2025 i FOF’s lokaler på Vindegade, Odense C. Læs mere her

FOF, Odense, udvidet
WordPress kurserne her inddelt i to forløb, som kan følges uafhængigt af hinanden. Det ene kursus er et grundkursus og det andet et udvidet kursus.

Næste udvidede / opfølgningskursus starter den 25. april 2024. Læs mere her

Underviser: Frank Bruhn

SoftWorld, København
Udbyder forskellige kurser med fokus på WordPress m.m. WordPress kurset er opdelt i to endages kurser, der kan tages i forlængelse eller hvert for sig.

Sidemandsoplæring
WordPress sidemandsoplæring skiller sig ud fra andre kurser. WordPress sidemandsoplæring har fokus på dit behov – og kun dit. Hvilke problemer og udfordringer står du med, og hvordan får vi dem løst.

Læs mere om sidemandsoplæring her.

WordPress installation

WordPress kurser, her OceanWP tema

SKAL VI SAMARBEJDE

Kontakt Certa Web for yderligere informationer. Vi vil gerne være din kommende samarbejdepartner. Hvis du allerede har en eller flere samarbejdspartnere, så samarbejder vi gerne med dem.

En forespørgsel koster ikke noget og vi giver gerne kaffen, hvis du kommer forbi vores kontor midt i Odense C, få hundrede meter fra banegården.

WordPress Bogen

WordPress Bogen er introduktion til WordPress og ting du skal have styr på, hvis du ønsker at oprette en hjemmeside på egen hånd. Så er du gør det selv typen? Eller har du blot brug for at forstå WordPress lidt bedre? Så er WordPress Bogen en god og billig investering. Bogen anvender vi på forskellige kurser for begyndere og lidt øvede.

grundbog, opslået