Nyhedsbrev

Nyhedsbreve og e-mail marketing er effektiv kommunikation, når du gør det rigtigt.

Nyhedsbrev og e-mail marketing

Et nyhedsbrev er en af de smarte måder at holde kontakt med dine kunder på.

Alle kan have glæde af e-mail marketing, fx

  • foreninger
  • klubber
  • sammenslutninger
  • virksomheder

   E-mail marketing med nyhedsbreve

Nyhedsbrev på hjemmesiden

Nyhedsbrevet på hjemmesiden integreres med nyhedsbrevsklienten. Det betyder i praksis, at modtagerne af nyhedsbrevet tilmelder sig nyhedsbrevet på din hjemmeside eller blog. Udsendelse af nyhedsbreve foretages i nyhedsbrevsklienten. Det kræver tre ting for at fungere godt:

  • En hjemmeside eller blog med egen webadresse / domæne
  • En e-mail adresse til formålet
  • En nyhedsbrevsklient

Hjemmeside, blog og webadresse / domæne får du hos Certa. E-mail adresse til formålet får du hos Certa. Nyhedsbrevsklient er typisk en webtjeneste.

Nyhedsbrev på hjemmesiden - skriv illustration

Certa Web anbefaler

  • eMailPlatform – anvendes sammen med WordPress og Joomla
  • MailChimp – anvendes sammen med WordPress, Joomla og Prestashop.
  • “Newsletter” plugin fra WPMUDEV til WordPress

Hvorfor benytte eMailPlatform eller MailChimp? Kan man ikke bare sætte et nyhedsbrev op på hjemmesiden? Jo det kan man godt. Det er bare ikke den bedste løsning altid. eMailPlatform og MailChimp er dedikeret til håndtering af nyhedsbreve, det er din hjemmeside ikke. Hjemmesidens system skal håndtere selve hjemmesiden evt. blog, gallerier m.m. Udsendelse af nyhedsbreve fungerer helt anderledes, og derfor har vi valgt den bedste løsning, nemlig en ekstern klient (eMailPlatform og MailChimp).

Nyhedsbrev

MailChimp

MailChimp er et af de mest udbredte systemer til udsendelse af nyhedsbreve. Når du har oprettet en konto hos MailChimp (det er gratis), kan vi / Certa integrere din konto hos MailChimp, så man kan tilmelde sig nyhedsbrevet på hjemmesiden.

Læs mere om MailChimp på www.mailchimp.com

eMailPlatform

eMailPlatform er et dansk udviklet system til håndtering af nyhedsbreve. Det er en af Danmarks største email marketing virksomheder. Certa integrerer din eMailPlatform konto på din hjemmeside, så brugerne nemt kan tilmelde sig nyhedsbrevet på hjemmesiden.

Læs mere på eMailPlatform på www.mailplatform.dk

WordPress og Joomla

Foretrækker du at nyhedsbrevet skal være 100 procent integreret på hjemmesiden? Så kan man vælge et plugin, der er fuldt integreret til dette formål.

Læs mere om WordPress og nyhedsbreve her

Læs mere om Joomla og nyhedsbreve her

E-mail marketing

E-mail marketing betyder, at du sender e-mails til brugere, der selv har ønsket at modtage beskeder fra dig. Der er em smart og billig måde at være i kontakt med dine brugere og kunder. Vel tilrettelagt udsendelse af nyhedsbreve kan eksempelvis benyttes til at booste salget af et produkt. I Certa fortæller vi i nyhedsbrevet om nye funktioner, diverse forbedringer,

tips og tricks m.m.

brevikon

Nyhedsbrev og webshop

Kan det svare sig, at knytte et nyhedsbrev til en webshop? Det korte svar er ja. Ifølge Foreningen Dansk Internet Handel, så kan anvendelsen af nyhedsbreve give en v

æsentlig højere genkøbsprocent. Helt op til 10 procent.

Der kan altså være store penge i at arbejde med nyhedsbreve.

I forbindelse med webshoppen, vil det typisk være ved betaling, at man spørger kunden, om han/hun vil modtage nyhedsbreve med gode tilbud.

Brev, ikon

Begynd hurtigst muligt!

Jo før jo bedre.

Det tager tid at indsamle personer til et nyhedsbrev. Jo længere du venter, jo længere tid går der inden du har mange brugere til nyhedsbrevet.

Hvordan kommer du i gang med dit nyhedsbrev. Det er sådan meget simpelt. Opret en konto hos MailChimp, så integrerer vi den gerne på hjemmeside og webshop.

Der er udførlige vejledninger på www.mailchimp.com.

Kontakt Certa

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte Certa for yderligere oplysninger.

 

Kontakt os her

 

E-mail marketing - nyhedsbrev