Ny Hjemmeside

Vi programmerer din hjemmeside efter dine ønsker. Vi er specialister i både WordPress og Joomla – så du kan vælge det CMS, der fungerer bedst for dig. For at du får den mest velfungerende hjemmeside, der passer til dine behov, har vi altid for øje, at teknik, design, indhold og funktionalitet går op i en højere enhed.

Et responsive design er afgørende i en tid, hvor mere og mere trafik kommer fra mobile enheder. Derfor sørger vi naturligvis for, at dit design fungerer på både computer, tablet og mobiltelefon.

SEO er en anden en vigtig del af arbejdet med hjemmesider, der sikrer, at dine kunder finder dig på de rigtige parametre. Vi leverer den tekniske del af søgemaskineoptimeringen – der udover metatags, titler og metabeskrivelser også indebærer mere avanceret arbejde i back end. Samtidig sørger vi for at hastighedsoptimere din hjemmeside, blandt andet fordi du også opnår bedre SEO ved en hurtigere side.

Har du brug for en analyse af, hvilke søgeord dine kunder bruger, samarbejder vi med de bedste SEO-bureauer i Danmark.

Når vi programmerer din nye hjemmeside, tager vi sikkerhed meget alvorligt. Det gælder alt fra sikre passwords til SSL og firewalls. Og vi slipper jer naturligvis ikke, fordi hjemmesiden er gået online. Vi står for hosting, og med vores webhoteller tager vi hånd om både opdateringer, daglige backups og forsikringer.

Enhver hjemmeside, bør også sikres med et SSL-certifikat.
Dette gør, at kommunikation til- og fra hjemmesiden er krypteret og beskeder, fra kontaktformularer, login-skærme mv. ikke kan opsnappes.
Ydermere, så giver et SSL-certifikat også en bonus, på SEO. Google rangerer nemlig din side bedre, hvis den er sikret med SSL.

Du kan se, om din hjemmeside er sikret ved, at dens adresse starter med https.

WordPress

WordPress er det mest udbredte CMS på verdensplan og også utroligt populært i Danmark. Vi anbefaler især WordPress til hjemmesider, der primært skal fungere som virksomhedens ansigt udadtil samt blogs, webshops og e-mail marketing. En løsning der også er overskuelig for sidens redaktører.

WordPress fungerer også vældig godt, hvis du har brug for medlemsstyring i foreningen eller et kundekartotek til virksomheden.

En af årsagerne til, at WordPress har vundet så stor popularitet, er også, at det er et af de mest fleksible content management systemer – der findes simpelthen utallige løsninger til ethvert behov, og de kan let integreres med din hjemmeside i WordPress.

Selve WordPress-systemet er gratis, og som et open source CMS, har alle udviklere mulighed for at udvikle løsninger til dig og din hjemmeside. Men der er som sagt allerede rigtigt mange løsninger at vælge imellem.

Søgemaskineoptimering er en af WordPress’ store fordele. SEO er en naturlig grundsten i systemet, og udover de basale skridt som tags og overskriftniveauer, så har vi mulighed for at optimere din WordPress side på en række punkter.

Vi benytter kun de bedste temaer, når vi skal lave en ny hjemmeside.

Joomla

Joomla er et moderne CMS til den krævende bruger, og vi anbefaler Joomla, hvis du har brug for større løsninger som for eksempel medlemssystemer og billetbestilling. Vi er selv specialister i Joomla og arbejder sammen med højt specialiserede udviklere, der kan levere særligt programmerede komponenter, der passer til dit behov.

Over hele verden oprettes der hver dag nye hjemmesider i Joomla, der også er blandt de mest benyttede content management systemer i Danmark. Joomla kan anvendes til både store og små hjemmesider – koden i back end er den samme uanset størrelsen, og samtidig så er systemet let at vedligeholde.

Integrer din hjemmeside med de bedste løsninger

Både WordPress og Joomla har som content management systemer stor indbygget fleksibilitet, så hjemmesiden kan indrettes præcis til dit formål. Vi kan tilføje løsninger til din hjemmeside, så du får de funktioner, du og dine kunder har behov for.

Nyhedsbrev

Det er være en fordel med et integreret nyhedsbrevssystem, hvis du benytter e-mail marketing. De forskellige løsninger giver dig mulighed for at arbejde med manuelle nyhedsbreve og automatiseret indhold samt segmentere på målgruppe og andre parametre.

Vi arbejder for eksempel med:

Blog

Blogs er relevante for andre end influensers og rendyrkede bloggere. Både som B2C og B2B-virksomhed kan et blogmodul give mening, hvis du arbejder med formatet i din markedsføring. Blogs er også en god måde at arbejde med branding og SEO på.

Populære løsninger er:

 • WordPress blog
 • Joomla blog
 • Blogspot
 • Tumblr
 • Etc…

Betalingsløsninger

Vi anbefaler, at du lader kunderne bruge den betalingsløsning, de er mest trygge ved. Det kan svinge fra målgruppe til målgruppe, og vi arbejder med stort set alle former for betalingskort. Til gengæld anbefaler vi ikke bankoverførsel som betalingsløsning, da det administrativ er meget tungt.

I Danmark foretrækker kunderne:

 • Dankort
 • MobilePay
 • Visa
 • MasterCard
 • PayPal
 • Maestro

Medlemskartotek

Medlemskartotek er relevant for alle slags foreninger og klubber. Vi kan kombinere medlemskartoteket med betalingsløsninger.

En smart mulighed er Kumentos medlemskartotek koblet sammen med fx dankort betaling.

 

Billetbestilling

Har du behov for løsninger til for eksempel billetbestilling eller booking af lokaler og udstyr. Det kan være en fordel at have begge dele integreret på din egen hjemmeside, så dine kunder ikke bliver ledt væk fra din side, når de bestiller.

En Mulig løsning kunne være:

Medlemssystem

Som forening eller virksomhed, der arbejder med kunder som medlemmer, er et godt medlemssystem uundværligt – og mange arbejdsgange forbedres, hvis medlemmerne også har god mulighed for at benytte en digital løsning. Der findes en række løsninger alt efter behov og ønsker.

Vi har blandt andet erfaring med:

 • Joomla-medlemssystem
 • WordPress-medlemssystem
  • Eksempel på medlemssystem: svalerne-fyn.dk
  • Eksempel på medlemssystem: kunstforeningenaf1950.dk
  • Eksempel på medlemssystem: kst-foreningen.dk

Pop-up

En pop-up er en effektiv måde at fange brugerens opmærksomhed, hvad enten det er for at indsamle abonnenter til nyhedsbrev, vise tilbud eller opfordre til kontakt.
Vi bruger ofte:

 • Sleeknote
 • Facebook – Messenger integration
 • Elementor Pro – mange designmuligheder

HVIS DU ER KLAR, SÅ KONTAKT OS NU

Spørg vores specialister om muligheder i din nye hjemmeside

“Da vi er et sted hvor det ville give god mening at få professionelle til, at arrangere vores hjemmeside og jeg kendte Jeppe i forvejen tænkte jeg, at det var ham jeg ville prøve. Jeppe fortalte dog ikke, at alt hvad han sagde var sandt men det var det. Vi er blevet så godt behandlet ,af ham og alle hans kontakter. Vi har fået den fedeste hjemmeside. Så stor tak for det, Jeppe.”

Henrik Skovgaard, CCO/Kommerciel Direktør, AN Vikar