Ny hjemmeside

Mangler du en ny hjemmeside – så lad os tage en snak om din ide, dit projekt. 

Vi tager gerne en indledende snak, så du får et bedre udgangspunkt for valg af hjemmeside løsning.

WordPress sidemandsoplæring - kursister

Mangler du en ny hjemmeside? Vi kan levere! Vi opbygger din hjemmeside efter dine ønsker. Vi er specialister i WordPress – det system der fungerer bedst for de fleste almindelige mennesker.

For at du får den mest velfungerende hjemmeside, der passer til dine behov, har vi altid for øje, at teknik, design, indhold og funktionalitet går op i en højere enhed.

Et mobilvenligt design er afgørende i en tid, hvor mere og mere trafik kommer fra mobile enheder. Derfor sørger vi naturligvis for, at dit design fungerer på både computer, tablet og mobiltelefon.

Kontakt os på mail eller telefon

SEO - søgemaskineoptimering

SYNLIG I GOOGLE

Synlighed i Google og andre søgemaskiner bør vi også tænke på. Det kaldes SEO og det er en anden en vigtig del af arbejdet med hjemmesider. Vi leverer den tekniske del af søgemaskineoptimeringen – der udover metatags, titler og metabeskrivelser også indebærer mere avanceret arbejde med teknikken. Samtidig sørger vi for at hastighedsoptimere din hjemmeside, blandt andet fordi du også opnår bedre SEO ved en hurtigere side.

Har du brug for en analyse af, hvilke søgeord dine kunder bruger, kan vi også assistere med det.

NÅR HJEMMESIDEN ER ONLINE

Når vi har leveret din nye hjemmeside, skal den gøres offentligt tilgængelig. Og den skal holdes ved lige. Det hjælper vi gerne med. Fx teknikken der skal til, for at hjemmesiden er offentligt tilgængelig, døgnet rundt. I vores tekniksprog siger vi, der skal et webhotel til. Det sørger vi for.

Hjemmesiden skal også holdes opdateret, både hvad indhold og teknik angår. Vælger du at have hjemmesiden på et webhotel hos Certa Web, så klarer vi de tekniske opdateringer.

Sikkerhed er et vigtigt aspekt, når man har en hjemmeside. Det er en blanding af snusfornuft (brug ikke svage adgangskoder, del ikke koder med andre osv.) og teknik. Sidstnævnte er fx opsætning af SSL certifikat, backup og firewall.

 

SKAL VI SAMARBEJDE :-)

WORDPRESS

WordPress er det mest udbredte hjemmesidesystem på verdensplan og også utroligt populært i Danmark. Vi anbefaler især WordPress til hjemmesider, der primært skal fungere som virksomhedens ansigt udadtil samt blogs, webshops og e-mail marketing. En løsning der også er overskuelig for sidens redaktører.

WordPress fungerer også vældig godt, hvis du har brug for medlemsstyring i foreningen eller et kundekartotek til virksomheden.

En af årsagerne til, at WordPress har vundet så stor popularitet, er også, at det er et af de mest fleksible content management systemer – der findes simpelthen utallige løsninger til ethvert behov, og de kan let integreres med din hjemmeside i WordPress.

Selve WordPress-systemet er gratis og fleksibelt. Alle udviklere har mulighed for at udvikle løsninger til dig og din hjemmeside. Men der er som sagt allerede rigtigt mange løsninger at vælge imellem.

Søgemaskineoptimering er en af WordPress’ store fordele. SEO er en naturlig grundsten i systemet, og udover de basale skridt som tags og overskriftniveauer, så har vi mulighed for at optimere din WordPress side på en række punkter.

Vi benytter kun de bedste temaer, når vi skal lave en ny hjemmeside.

WordPress logo

INTEGRER DIN HJEMMESIDE MED DE BEDSTE LØSNINGER

WordPress har som content management system stor indbygget fleksibilitet, så hjemmesiden kan indrettes præcis til dit formål. Vi kan tilføje løsninger til din hjemmeside, så du får de funktioner, du og dine kunder har behov for.

 

Nyhedsbrev

Det er være en fordel med et integreret nyhedsbrevssystem, hvis du benytter e-mail marketing. De forskellige løsninger giver dig mulighed for at arbejde med manuelle nyhedsbreve og automatiseret indhold samt segmentere på målgruppe og andre parametre.

Vi arbejder for eksempel med:

  • MailChimp
  • MarketingPlatform
  • WordPress plugins

 

Blog

Blogs er relevante for andre end influensers og rendyrkede bloggere. Både som B2C og B2B-virksomhed kan et blogmodul give mening, hvis du arbejder med formatet i din markedsføring. Blogs er også en god måde at arbejde med branding og SEO på.

 

 

Webshop

Vi anbefaler, at du lader kunderne bruge den betalingsløsning, de er mest trygge ved. Det kan svinge fra målgruppe til målgruppe, og vi arbejder med stort set alle former for betalingskort. Til gengæld anbefaler vi ikke bankoverførsel som betalingsløsning, da det administrativ er meget tungt.

I Danmark foretrækker kunderne:

  • Dankort
  • MobilePay
  • EAN
  • Visa
  • MasterCard
  • PayPal

SAMARBEJDE OM NY HJEMMESIDE

Vi søger altid at udvide vores kreds af samarbejdspartere, så det vi tilbyder kunder og samarbejdspartnere bliver udvidet med nye og relevante funktioner, ydelser osv.

Er du interesseret i at samarbejde med Certa Web eller en af vores gode samarbejdspartnere, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Tlf. 60 630 630

Certa Web logo