Ny webshop

Har du brug for en ny webshop? Hvis en velfungerende webshop er alfa og omega for din forretning, så lad os hjælpe dig med at oprette en professionel platform, hvor der er tænkt over detaljerne.

WordPress sidemandsoplæring - kursister

NY WEBSHOP

Det er vigtigt, at din webshop er logisk og brugervenlig for kunderne, men det er mindst lige så vigtigt, at den opfylder dine behov, så den bliver det nøgleredskab, der hjælper dig til at drive din forretning endnu bedre.

Certa Web samarbejder med udviklere af webshopsystemer i Danmark og rundt om i verden. Det betyder, at vi råder over et stort antal specialister. Det giver dig den fordel, at vi gør arbejdet hurtigere, mere effektivt og bedre. Har du en eller flere samarbejdspartnere, som du gerne vil fortsætte samarbejdet med, så er vi naturligvis med på den.

Kontakt os på mail eller telefon

SYNLIG I GOOGLE

Effektiv søgemaskineoptimering er en forudsætning for din succes med onlinehandel. Når vi leverer webshops, søger vi naturligvis for, at den tekniske del af SEO-arbejdet er opfyldt. Udover selvfølgelig metatags, titler og metabeskrivelser indebærer det også mere avanceret arbejde i backend.

Vi samarbejder med de bedste SEO-bureauer i Danmark, hvis du har brug for en analyse af, hvilke ord dine kunder benytter i deres onlinesøgninger.

NÅR WEBSHOPPEN ER ONLINE

Når webshoppen er gået online, slipper vi dig naturligvis ikke. Vi står altid klar til opfølgende support, og du kan forvente et svar, når du spørger. Vi står for hosting og systemopdateringer, så du ikke skal bekymre dig om sikkerheden på hjemmesiden.

SKAL VI SAMARBEJDE :-)

Markedsføring

WOOCOMMERCE

WooCommerce er webshopsystemet til dig, der har brug for en professionel og opdateret webshop. Vi anbefaler ofte WooCommerce, der kobles sammen med hjemmesider i WordPress, fordi det netop giver dig et gennemtestet system. Præcis som med WordPress kan WooCommerce kombineres med både smarte og velkendte løsninger til betaling, forsendelse og regnskab – vi integrerer alle de moduler, du har brug for.

Fordi WooCommerce er tilknyttet WordPress, får du en webshopløsning, der er overskuelig og let anvendelig for dig og dine medarbejdere. Det er et system, der bruges i hele verden, og som også er populært i Danmark. Med WooCommerce kan vi programmere shoppen præcis efter dine behov og sikre dig en driftssikker webshop.

INTEGRATIONER

Uanset hvilket webshopsystem du vælger til din shop, så sørger vi for at integrere den med de løsninger, der er relevante for dig.

Nyhedsbrev

E-mail marketing hører til blandt de mest effektive markedsføringsformer. Derfor kan det være en fordel med et integreret nyhedsbrevsystem, hvor du både kan oprette manuelle nyhedsbreve, have automatiseret indhold og segmentere på målgruppe og andre parametre.
Vi arbejder for eksempel med:

 • MailChimp
 • MarketingPlatform
 • WordPress plugins

BETALINGSLØSNINGER

Når det gælder betaling, så anbefaler vi, at du lader kunderne betale med den løsning, de er mest trygge ved. Det er forskelligt fra land til land, og vi arbejder med løsninger for stort set alle internationale betalingskort. Vi anbefaler ikke bankoverførsel, da det er en administrativt tung løsning.

I Danmark foretrækker kunderne:

 • MobilePay
 • EAN
 • Dankort
 • Visa
 • Visa Dankort
 • MasterCard m.fl.

FRAGT OG LEVERING

Valg af fragtfirma og leveringsløsning afhænger af varerne i din webshop og din målgruppe. Vi integrerer din webshop med en eller flere løsninger efter behov.

Vi arbejder for eksempel med shipmondo. Gennem shipmondo kan du fx benytte PostNord, GLS, DAO og andre fragtleverandører.

Der er ingen faste omkostninger forbundet med at benytte shipmondo. Du betaler kun for selve fragten til eksempelvis PostNord eller GLS samt 48 øre pr. printet fragtlabel. Gennem shipmondo er der også mulighed for pakkeshop m.m. uden ekstra omkostninger.

Du betaler altså kun for dit forbrug. Læs evt. mere på www.shipmondo.com eller kontakt os for yderligere information.

REGNSKAB OG LAGERSTYRING

Afhængig af din forretning, kan du opnå store gevinster ved at integrere din webshop med regnskabs- og lagerstyringssystemer. Vi hjælper dig med at finde den løsning, der fungerer for dig.
Populære løsninger er:

 • IEX
 • Billys Billing
 • Dinero m.fl.

 

Det er ikke alle regnskabssystemer, der har udviklet løsninger til WooCommerce.

ABONNEMENT OG GENTAGNE BETALINGER

Subscriptions til WooCommerce er et plugin til WordPress.

Subscriptions anvendes til gentagne betalinger, typisk i form af abonnementer og medlemskontingenter.

Vi har blandt andet benyttet abonnementspluginnet til foreninger og et fitness center.

ny webshop med woocommerce - responsivt design

Har brug for en ny webshop?

Kontakt Certa Web hvis du har brug for en ny webshop.

Vi starter med en snak om dine ønsker til en ny webshop. Derfra kan du bedre træffe en beslutning, om du vil gå videre.

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Har du allerede en webshop og har du brug for hjælp, så kontakt gerne Certa Web.

Måske kan vi hjælpe dig. Det finder vi ud af efter en kort samtale.

Kontakt