Ny Webshop

Er en velfungerende webshop alfa og omega for din forretning, så lad os hjælpe dig med at oprette en professionel platform, hvor der er tænkt over detaljerne.

Det er vigtigt, at din webshop er logisk og brugervenlig for kunderne, men det er mindst lige så vigtigt, at den opfylder dine behov, så den bliver det nøgleredskab, der hjælper dig til at drive din forretning endnu bedre.

Certa Web samarbejder med udviklere af webshopsystemer i Danmark og rundt om i verden. Det betyder, at vi råder over et stort antal specialister. Det giver dig den fordel, at vi gør arbejdet hurtigere, mere effektivt og bedre. Har du en eller flere samarbejdspartnere, som du gerne vil fortsætte samarbejdet med, så er vi naturligvis med på den.

Effektiv søgemaskineoptimering er en forudsætning for din succes med onlinehandel. Når vi leverer webshops, søger vi naturligvis for, at den tekniske del af SEO-arbejdet er opfyldt. Udover selvfølgelig metatags, titler og metabeskrivelser indebærer det også mere avanceret arbejde i back end.

Vi samarbejder med de bedste SEO-bureauer i Danmark, hvis du har brug for en analyse af, hvilke ord dine kunder benytter i deres onlinesøgninger.

Når webshoppen er gået online, slipper vi dig naturligvis ikke. Vi står altid klar til opfølgende support, og du kan forvente et svar, når du spørger. Vi står for hosting og systemopdateringer, så du ikke skal bekymre dig om sikkerheden på hjemmesiden.

WooCommerce

WooCommerce er webshopsystemet til dig, der har brug for en professionel og opdateret webshop. Vi anbefaler ofte WooCommerce, der kobles sammen med hjemmesider i WordPress, fordi det netop giver dig et gennemtestet system. Præcis som med WordPress kan WooCommerce kombineres med både smarte og velkendte løsninger til betaling, forsendelse og regnskab – vi integrerer alle de moduler, du har brug for.

Fordi WooCommerce er tilknyttet WordPress, får du en webshopløsning, der er overskuelig og let anvendelig for dig og dine medarbejdere. Det er et system, der bruges i hele verden, og som også er populært i Danmark. Med WooCommerce kan vi programmere shoppen præcis efter dine behov og sikre dig en driftssikker webshop.

Prestashop

Med Prestashop får du et webshopsystem, der både er smart, professionelt og som kan rulles ud til de helt store løsninger. Vi anbefaler især Prestashop, hvis din shop kræver lidt udover det sædvanlige – og vi programmerer, så webshoppen opfylder alle dine ønsker.

Shopsystemet er et all round-system, der kan tilpasses alle brancher og parametre. Prestashop fungerer i flere lande på samme tid og kan håndtere flere sprog og valutaer problemfrit. Vi kombinerer sin shop med de løsninger til betaling, regnskab og forsendelse, som du foretrækker. Prestashop er bygget til vækst, hvilket vil sige, at vi programmerer din shop, så en lille forretning kan skaleres til en stor forretning, uden at du skal skifte webshopsystem undervejs.

Prestashop benyttes på mere end 270.000 webshops i Danmark og resten af verden. Systemet er udviklet af webdesignere og programmører over hele verden i et såkaldt community – og vi samarbejder med mange af dem.

Integrer din webshop med de bedste løsninger

Uanset hvilket webshopsystem du vælger til din shop, så sørger vi for at integrere den med de løsninger, der er relevante for dig.

Nyhedsbrev

E-mail marketing hører til blandt de mest effektive markedsføringsformer. Derfor kan det være en fordel med et integreret nyhedsbrevsystem, hvor du både kan oprette manuelle nyhedsbreve, have automatiseret indhold og segmentere på målgruppe og andre parametre.

Vi arbejder for eksempel med:

 • MailChimp
 • MarketingPlatform

Betalingsløsninger

Når det gælder betaling, så anbefaler vi, at du lader kunderne betale med den løsning, de er mest trygge ved. Det er forskelligt fra land til land, og vi arbejder med løsninger for stort set alle internationale betalingskort. Vi anbefaler ikke bankoverførsel, da det er en administrativt tung løsning.

I Danmark foretrækker kunderne:

 • Dankort
 • MobilePay
 • Visa
 • MasterCard
 • PayPal
 • Maestro

Fragt og levering

Valg af fragtfirma og leveringsløsning afhænger af varerne i din webshop og din målgruppe. Vi integrerer din webshop med en eller flere løsninger efter behov.

Vi arbejder for eksempel med shipmondo. Gennem shipmondo kan du fx benytter PostNord, GLS, DAO og andre fragtleverandører.

Regnskab og lagerstyring

Afhængig af din forretning, kan du opnå store gevinster ved at integrere din webshop med regnskabs- og lagerstyringssystemer. Vi hjælper dig med at finde den løsning, der fungerer for dig.

Populære løsninger er:

 • IEX
  • E-conomics
  • Billys Billing
  • Dinero

WooCommerce og Subscriptions

Subscriptions til WooCommerce er et plugin tilmWordPress.

Subscriptions anvendes til gentagne betalinger, typisk i form af abonnementer og medlemskontingenter.

HAR DU FÅET INSPIRATION?

Kontakt vores specialister, og hør om dine muligheder, for en ny webshop

Det vigtigste for mig var, at jeg kunne finde en samarbejdspartner som kunne se mulighederne sammen med mig. Valget fald på Certa web fordi de kunne tilbyde mig hele pakken, fra udvikling af front- og back end til migrering af oplysninger fra det gamle system.

Ydermere tilbyder Certa web en service aftale så jeg ved hvem jeg skal ringe til hvis der er noget, der ikke virker. Det er rigtig vigtigt for mig, da nedetid betyder ingen forretning.

Vigtigst af alt så ser Certa web mulighederne frem for begrænsningerne og udfordrer gerne mine ønsker, hvis de kan se en mere effektiv måde at løse en given problematik på.

Med vores helt nye hjemmeside og back end er Vinfarmen.dk nu skaleret til at kunne servicere helt op til 50.000 danskere med vinabonnementer, der er lige så lækre som vores nye hjemmeside.

Jacob R. Demant – Stifter af Vinfarmen.dk