Sidemandsoplæring - WordPress kursus

WordPress sidemandsoplæring skiller sig ud fra andre kurser. WordPress sidemandsoplæring har fokus på dit behov – og kun dit. Hvilke problemer og udfordringer står du med, og hvordan får vi dem løst.

WordPress sidemandsoplæring - kursister

WordPress sidemandsoplæring skiller sig ud fra andre kurser. WordPress sidemandsoplæring har fokus på dit behov – og kun dit. Hvilke problemer og udfordringer står du med, og hvordan får vi dem løst.

Hensigten er at det skal være nemt, at komme i gang med at bruge det, man har lært.

Med WordPress Sidemandsoplæring får du hjælp til lige præcis de opgaver og spørgsmål, du sidder med på den hjemmeside, som du administrerer. Den skal bare være i WordPress.

Indhold

Til WordPress sidemandsoplæring er der ingen fast dagsorden eller planlagte emner, som vi skal igennem. Indholdet aftaler vi med dig som kunde, for at sikre, at kurset har det rette niveau. Det vigtige er ikke hvad og hvor meget vi gennemgår, men at du får helt konkret, brugbar viden og kunnen med videre.

Som eksempel i forholde til indhold kunne være opdatering af tekster, brugen af billeder og videoer på hjemmesiden, SEO, eller hvordan sørger du for, at din hjemmeside er opdateret teknisk set.

Det du bliver vist på kurset, er på din egen hjemmeside, hvor du selv prøver at udføre det viste efterfølgende, imens der sidder en kyndig person ved siden af og kan hjælpe.

Hvem er sidemandsoplæring til?

Ofte har vi sidemandsoplæring med folk, som er helt nye i at arbejde med en hjemmeside i WordPress. Det kan være du skal overtage en hjemmeside i en forening, eller din arbejdsgiver har givet dig opgaven med at opdatere hjemmesiden.

Det kan også være, du har arbejdet med WordPress for mange år siden og har glemt, hvordan du gør. WordPress og arbejdet med en hjemmeside har

Kontakt os for mere info

Hvis du vil vide mere, eller vil du booke en sidemandsoplæring, så kontakt os på mail bs@certa-web.com eller tlf. 60 630 630.

Du kan også skrive direkte til os fra hjemmesidens kontakt.

STED
Det aftaler vi fra gang til gang. Det kan være hos os eller hos jer.

ANTAL DELTAGERE
Det bedste resultat får med 1 kursist på sidemandsoplæring. Der kan også være 2 personer, hvis I har de samme opgaver på samme hjemmeside.

LÆNGDE
Sessionen er på 2 lektioner. Ofte er man “fyldt op” efter et par timer. Er der brug for mere, så aftaler vi det bare.

Vi kan også aftale en forløb, som afvikles hen over nogle uger eller måneder. Så er der tid til at arbejde, med det du har lært undervejs.

PRISER
Sidemandsoplæring er en 2-timers session for 1-2 personer.

Afholdes sidemandsoplæringen hos os koster det 1200,- (inkl. kaffe og forberedelse).

Afholdes kurset hos jer, så kommer der omkostninger oveni til transport m.v.

Alle priser er ex. moms

WordPress kurser, her OceanWP tema

SKAL VI SAMARBEJDE

Kontakt Certa Web for yderligere informationer. Vi vil gerne være din kommende samarbejdepartner. Hvis du allerede har en eller flere samarbejdspartnere, så samarbejder vi gerne med dem.

En forespørgsel koster ikke noget og vi giver gerne kaffen, hvis du kommer forbi vores kontor midt i Odense C, få hundrede meter fra banegården.

WordPress Bogen

WordPress Bogen er introduktion til WordPress og ting du skal have styr på, hvis du ønsker at oprette en hjemmeside på egen hånd. Så er du gør det selv typen? Eller har du blot brug for at forstå WordPress lidt bedre? Så er WordPress Bogen en god og billig investering. Bogen anvender vi på forskellige kurser for begyndere og lidt øvede.

grundbog, opslået