BOOKING

Boking via hjemmesiden tillader kunden at bestille, når det passer kunde. Vi kender det alle fra mange forskellige hjemmesider. Det kan fx være booking af tid til klipning hos frisøren, synsprøve hos optikeren o.m.a.

Booking af hotelværelser, bord i en restaurant er lige så udbredt.

Det særlige ved disse formularer er tilknytningen af en kalender. Kalendere kan sættes op på timebasis eller dagsbasis eller hvad der er behov for.

Ud over opsætningen af formularen bør man også se på WordPress hjemmesidens opsætning / indstillinger, e-mail opsætning og SMTP.

BOOKING FORMULARER - CASES

FYRPASSERENS VILLA
CMS: WordPress
Booking: Udlejningskalender
Metode: Plugin
www.fyrpasserens-villa.dk

GENTOFTE DYREKLINIK
CMS: WordPress
Booking: Tid til dyrlæge
Metode: CSS og link
www.dyrlaege.dk

KLINIK AAGAARD
CMS: WordPress
Booking: Tid til behandling
Metode: CSS og link
www.klinikaagaard.dk

MULIGHEDER I WORDPRESS

WordPress er bygget op med mange muligheder for at sætte hjemmesiden forskelligt op, for at opnå det ønskede mål – at få brugerne til at tage kontakt.

Vi kender det fra mange sammenhænge, hvor vi ønsker at brugeren skal bestille tid hos frisøren, behandleren, hotellet eller restauranten m.fl. I WordPress er der mange plugins, som kan hjælpe os med, at du får den rette opsætning på din hjemmeside.

Du kan også finde inspiration under formularer her på Certa Webs hjemmeside.

Teknikken

I Certa Web tager vi os af teknikken og sætter bookingformularen op, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed.

Ud over opsætningen af selve formularen ser vi også på WordPress hjemmesidens opsætning og indstillinger, e-mail og SMTP.

WordPress logo

Certa Web logo

SAMARBEJDE OM DIN HJEMMESIDE

Har du allerede en hjemmeside eller skal du have en ny hjemmeside? Vi er altid interesseret i at indlede et samarbejde med dig. Vores holdning er, at hvis du har en OK hjemmeside, så tager vi naturligvis udgangspunkt i den.

Er du interesseret i at samarbejde med Certa Web eller en af vores gode samarbejdspartnere, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du er også velkommen til at give os et tip, hvis du kender en fagperson, der kunne tænkes at ville samarbejde med os.

Tlf. 60 630 630