DK Hostmaster bliver til “Punktum”

DK Hostmaster skifter navn til Punktum. Siden 1999 har DK Hostmaster varetaget det danske domæne .dk, under navnet DK Hostmaster. Navneskiftet vil ikke få nogen praktisk betydning for dig og dit .dk-domæne.

Til dig, der har et .dk-domænenavn.

Siden 1999 har DK Hostmaster varetaget det danske domæne .dk, og i alle årene har det heddet DK Hostmaster.

“Nu er tiden kommet til, at hedde noget, som mere præcist fortæller, hvad vi laver. Derfor skifter vi navn til Punktum dk.” skriver direktøren Jakob Truelsen.

Navneskiftet får ikke nogen praktisk betydning for dig og dit .dk-domæne. Du skal blot vænne dig til at modtage e-mails fra Punktum dk i stedet for DK Hostmaster.

Logoet ændres ikke.

Du kan nu finde os på hjemmesiden www.punktum.dk – klik her.

Ny opgave

Ny opgave med at skabe et sikkert internet. Det gamle navn stammer fra en anden tid, hvor DK Hostmaster kun havde én vigtig opgave, nemlig at passe på de servere, der sørger for, at man kan finde frem til det rigtige sted, når man bruger et .dk-domænenavn. Sådan er det ikke mere.

I dag gør DK Hostmaster mere end det, og har over de seneste år gradvist taget et større ansvar for, at den danske del af internettet bliver mere sikker. Det er blandt andet gjort ved at lave identitetskontrol på alle, der har et domænenavn.

“Det vil vi fremover lave mere af – både til dem der har et .dk-domænenavn og dem, der bruger .dk-domænenavne. Og derfor er det vigtigt, at alle kan forbinde os med det, vi laver.”

Læs mere på www.punktum.dk

Hvad betyder det for dit dk-domæne?

Ikke noget. Det kører videre som det plejer. Så du skal altså ikke foretage dig andet, end at betale de sædvanlige fakturaer. Nu fra punktum i stedet for DK Hostmaster.

Har du spørgsmål, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte Certa Web.

WordPress logo

Vi hjælper med

I Certa Web hjælper vi med en række praktiske ting:

  • Bestilling af domæne, uanset om det er .dk, .com eller noget helt tredje.
  • Hosting af hjemmesiden.
  • Opbygning af hjemmesider i WordPress.

Vi leverer hjemmesider baseret på WordPress - punktum.  Prøv at åbne boksen.

Punktum, logo - dk hostmaster