Nyheder

Nyheder præsenteres her. Det er fx nye produkter, nye bøger og hæfter samt kurser m.v.

Nyheder

Brød og kage

Brød og kager på den sjove og illustrative måde. Opskrifter af Anne Vestergaard. Se hjemmesiden som Anne lavede på et kursus.

Læs mere »
Sidemandsoplæring
Nyheder

Online kurser nu tilgængelige

Online kurser er nu tilgængelig for dig. Det er bare at komme i gang når det passer dig. Tidligt som sent. Kurserne er bygget op som korte trinvise guider med fokus på læring.

Læs mere »
WordPress Bogen
Nyheder

Nu kan du købe WordPress Bogen

Nu kan du købe WordPress Bogen på Certa Webs hjemmeside. Det er en opdateret guide for begyndere og let øvede. Bogen opdateres med jævne mellemrum, senest september 2023.

Læs mere »
Punktum, logo - dk hostmaster
Artikler

DK Hostmaster bliver til “Punktum”

DK Hostmaster skifter navn til Punktum. Siden 1999 har DK Hostmaster varetaget det danske domæne .dk, under navnet DK Hostmaster. Navneskiftet vil ikke få nogen praktisk betydning for dig og dit .dk-domæne.

Læs mere »
Sidemandsoplæring
Nyheder

WordPress sidemandsoplæring

WordPress sidemandsoplæring er et nyt kursus – målrettet kursus. Indholdet aftaler vi, så du lærer det, du har behov for. Disse kurser er individuelt tilrettelagt og aftalt med dig. Lær WordPress på en ny måde.

Læs mere »
Certa Web alternativt logo
Nyheder

Webshop åben

Så er webshoppen endelig åben. Den har været længe undervejs. Så godt at vi nu er i gang. Certa Web producerer lærebøger, guider og anden læsestof om WordPress generelt samt hjemmeside relevante emner.

Læs mere »