CMS Tree Page View

CMS Tree Page View er et plugin, der kan gøre livet lidt lettere for ham/hende der arbejder på en hjemmeside med mange sider. CMS Tree Page View gør "alle sider" mere overskuelig i WordPress.

CMS Tree Page View

Dette plugin er en gave til administratorer af WordPress hjemmesider, hvis der er mange sider og evt. over/undersider. “Alle sider” i WordPress bliver hurtigt uoverskueligt. Du kan afbøde det ved at gøre brug af de muligheder der ligger i skærmindstillingerne i WordPress.

Arbejder du eksempelvis med SEO og anvender Yoast, så er det praktisk at se Yoasts lysindikatorer. Men arbejder du ikke med SEO, men har et andet fokus “i dag”, så kan du midlertidigt skjule lysindikatorerne via skærmindstillingerne.

En simpel tilgang til visning af sider

CMS Tree Page View gør ikke brug af skærmindstillinger, men tilbyder en helt anden tilgang til visning af siderne i “alle sider” i WordPress. Og det kan være meget brugbart.

Se billedet nedenfor af “alle indlæg” og sammenlign det med “alle indlæg” og “alle sider” på din egen hjemmesiden og bemærk den meget mere overskuelige visning af sider.

CMS Tree Page View

Indlæg

Skærmbillede af “alle indlæg” i WordPress admin området.

Skærmbillede af hierakisk visning af indlæg
WordPress installation

CMS Tree Page View

Dette plugin er udviklet af Jon Christopher. Det tilføjet en mere overskuelig visning af sider og indlæg mv.

Log ind for at læse resten af artiklen.

Relaterede online kurser:

CMS Tree Page View

CMS Tree Page View er et plugin, der kan gøre livet lidt lettere for ham/hende der arbejder på en hjemmeside med mange sider. CMS Tree

Læs mere »

WordPress

WordPress er et såkaldt CMS (content management system), et system der blandt andet benyttes til at opbygge hjemmesider, blogs og webshops. Den første WordPress-version så

Læs mere »

Webhotel

Webhotellet er det sted på internettet, hvor hjemmesiden er lagret, så brugerne kan få adgang til den via world wide web (www), i daglig tale

Læs mere »