SMART HJEMMESIDE

Vi gør det nemmere for dig. Så kan du bruge tiden på andet end hovedbrud.

Kurser

Kurser og Workshops udbudt af Certa Web er henvendt til dig, der ønsker at få mere ud af din hjemmeside, blog eller webshop eller en helt ny hjemmeside eller blog.

Vores kurser spænder over mange emner fra ret praktiske temaer som billedbehandling til analyse, planlægning og markedsføring.

 

Det skal være sjovt

Vores udgangspunkt for alle kurserne er, at det skal være sjovt og trygt at blive klogere. :-)

Hvem kan deltage?

Alle er velkomne til at melde sig til og deltage på kurserne så længe, der er ledige pladser. Bemærk at der jævnligt kommer nye kurser eller nye kursusdatoer med samme eller relaterede emner.

Hvem underviser?

All undervisning varetages af erfarne webudviklere med mange års erfaring. Det er blandt andet din garanti for, at det faglige grundlag er i orden.

Eksemplerne der benyttes er alle relateret til hjemmesider og blogs baseret på WordPress, hvor det giver mening.

 

Aktuelle tilbud vises altid i oversigten nedenfor

 

Billeder i WordPress – kursus Kurset “Billeder i WordPress” henvender sig til alle, der har en WordPress hjemmeside eller blog og som ønsker bedre billedhåndtering. På kurset lærer du helt grundlæggende at arbejde fornuftigt med billeder i WordPress. Det er vigtigt at håndtere billeder fornuftigt, fordi din hjemmeside eller blog fungerer bedre, hvis du gør det rigtigt. Det har ... Læs mere

9. jan. 2018

Hjemmeside kursus - lær af lave en hjemmeside og/eller blog baseret på WordPress og Certa temaet på en dag. Kurset er en pakke bestående af flere dele: Kursus i opbygning af hjemmesiden baseret på WordPress og Certa temaet. Certa temaet, 1 år, inkluderet. Webhotel og e-mail, 1 år inkluderet. Undervejs i vores hjemmeside kursus vil vi arbejde med de grundlæggende ting i ... Læs mere

Plugins til WordPress

6. jan. 2018