Ydelser

Vi har mange års erfaring med at få design og indhold til at fungere i praksis, og vi er opdateret på de nyeste tendenser og krav til moderne hjemmesider og webshops.
Derfor er vi heller ikke bange for at gå nye veje, hvis du har brug for at få udviklet en ny hjemmeside, der passer til dit unikke behov.

Hjemmeside

Vi er specialister i både WordPress og Joomla, og vi brænder for at levere den mest velfungerende hjemmeside, der passer til dine behov. Vores unikke Certa-tema er et designværktøj, der samler hele din hjemmeside.

Læs mere om hjemmesider

Webshop

Til webshops har vi specialiseret os i WooCommerce. En løsning der passer til mange forskellige typer af webshops, og som kan integreres med dine ønsker til betaling, fragt og regnskabsløsninger.

Læs mere om webshops

Online kataloger

Kender du eFlip? Har du brug for en lækker og brugervenlig onlineløsning til alt fra produktkataloger til menukort eller medlemsblade, så er eFlip det rigtige valg. Vi giver dig onlinekataloger, der kan bruges på alle enheder, og du får mulighed for at arbejde med både links og video.

Læs mere om eFlip

Hosting

I vores webhoteller tager vi os godt af både hjemmesider og webshops. Sikkerhed er et vigtigt parameter for os, og vi tilbyder forskellige pakkeløsninger til hosting af dine sider.

Læs mere om hosting

Kundekartotek / CRM

Hold styr på kunderne! Det kan du med Kumento CRM gøre direkte på din hjemmeside, hvis du har en WordPress hjemmeside. Dermed har du kun et login til flere vigtige funktioner.

Læs mere på Kumento.dk

Medlemskartotek

Online digitalt medlemskartotek til foreninger og klubber direkte via din WordPress hjemmeside. Håndter medlemmernes med Kumento medlemskartoteket, udviklet af Certa Web.

Læs mere på Kumento.dk

KONTAKT VORES SPECIALISTER

I tvivl om, hvad du har brug for?
Kontakt os – så hjælper vi dig videre.

 

Cases

Trend and Living

Trend and Living

Programmering: Prestashop
Design: Bulldesign

Retail Fabrikken

Retail Fabrikken

Programmering: WordpressCerta
Design: Især Grafisk
Retail Fabrikken leverer opsætning af butikker i hele Europa.

VGIE.DK

VGIE.DK

Programmering: WordpressCerta
Design: KALB
Vojens Gymnastik- og idrætsefterskole med et stærkt fællesskab og mulighed for spændende oplevelser.

Vinfarmen.dk

Vinfarmen.dk

Programmering: WordpressWooCommerceCerta
Design: Zymbolik