Ydelser

Vi har mange års erfaring med at få design og indhold til at fungere i praksis, og vi er opdateret på de nyeste tendenser og krav til moderne hjemmesider.
Derfor er vi heller ikke bange for at gå nye veje, hvis du har brug for at få udviklet en ny hjemmeside, der passer til dit unikke behov.

Hjemmeside

Vi er specialister i både WordPress og Joomla, og vi brænder for at levere den mest velfungerende hjemmeside, der passer til dine behov. Vi anvender forskellige løsninger ud fra dit behov.

Læs mere om hjemmesider

Hosting

I vores webhoteller tager vi os godt af både hjemmesider og webshops. Sikkerhed er et vigtigt parameter for os, og vi tilbyder forskellige pakkeløsninger til hosting af dine sider.

Læs mere om hosting

Online kataloger

Kender du eFlip? Har du brug for en lækker og brugervenlig onlineløsning til alt fra produktkataloger til menukort eller medlemsblade, så er eFlip det rigtige valg. Vi giver dig onlinekataloger, der kan bruges på alle enheder, og du får mulighed for at arbejde med både links og video.

Læs mere om eFlip

Kundekartotek / CRM

Hold styr på kunderne! Det kan du med Kumento CRM gøre direkte på din hjemmeside, hvis du har en WordPress hjemmeside. Dermed har du kun et login til flere vigtige funktioner.

Læs mere på Kumento.com

Medlemskartotek

Online digitalt medlemskartotek til foreninger og klubber direkte via din WordPress hjemmeside. Håndter medlemmernes med Kumento medlemskartoteket, udviklet af Certa Web.

Læs mere på Kumento.com

KONTAKT VORES SPECIALISTER

I tvivl om, hvad du har brug for?
Kontakt os – så hjælper vi dig videre.