eFlip – Til alle dine Onlinekataloger

Skal dine kataloger læses online, så anbefaler vi eFlip. Det er simpelthen den bedste løsning, når du har brug for onlinekataloger. Med eFlip præsenterer dine kataloger sig ikke bare overskueligt og flot for dine kunder. Det giver også en lang række andre fordele, så både du og kunderne får det bedste ud af dine PDF-filer.

Produktkatalog

Med et online produktkatalog i eFlip er det intet problem at håndtere flere hundrede sider og stadig gøre det let og overskueligt for dine kunder. Det er muligt at linke fra indholdsfortegnelsen til de enkelte sider, og det er både let og billigt at sende kataloget ud til kunderne.

Menukort

Giv kunderne i din café eller restaurant mulighed for at forberede sig hjemmefra med et online menukort i eFlip. Når de allerede ved, hvad du tilbyder, bruger de mindre ting på bestillingen ved bordet eller i telefonen – hvilket giver dig mere tid til at koncentrere dig om maden.

Nyhedsbreve

Som for eksempel forening kan det være en dyr fornøjelse at sende nyhedsbreve og foreningsblade rundt til medlemmer. Her er eFlip en lækker onlineløsning, hvor abonnenterne stadig får oplevelsen af at få det blad, de er vant til – samtidig med at I sparer portoen.

Tilbudsaviser

Med en online tilbudsavis i eFlip kan du altid holde dine kunder opdateret på dine tilbud – uanset hvor ofte tilbuddene skifter, kan kunderne modtage avisen direkte og bladre den igennem, når de har tid og lyst. De har den lige ved hånden på mobilen.

Lækker løsning med masser af muligheder

Med eFlip har du dine magasiner, foldere, menukort og produktkataloger liggende online til glæde for både dig og kunderne.

eFlip fungerer udelukkende i HTML5. Det betyder, at dit onlinekatalog uden problemer vises på mobile enheder som iPhone, iPad og Android samt Google Chrome. eFlip fungerer også til webshop, hvor vi kobler kataloget sammen med kurv og betalingsmuligheder i shoppen.
Rent teknisk har du en række gode muligheder for at optimere indholdet i dine online kataloger med eFlip. Du kan linke fra kataloget til eksterne hjemmesider eller egne landing pages. Og fra andre sider kan du linke direkte ind på relevante sider i dit online katalog.
Video kan også uden problemer indlejres i eFlip, og på en hvilken som helst side i dit online katalog. Du kan bruge flere forskellige tjenester til dine videoer – for eksempel YouTube og Vimeo.

SEO og Analytics

Når du bruger eFlip har du også mulighed for at kombinere dine onlinekataloger med andre gode digitale redskaber.
Alle dine publikationer med eFlip kan tilknyttes Google Analytics, så du får et præcist billede af, hvor mange der læser med, og hvor effektiv din markedsføring er. Og så er eFlip enormt god i dit arbejde med SEO. Adressen på kataloget vil modsat andre løsninger altid være på dit eget domæne, og alle sider bliver indekseret med egen URL af Google.

BRUG FOR EN GOD LØSNING TIL DINE ONLINEKATALOGER?

Spørg Brian Skaaning, hvordan vi kan sammensætte et eFlip-abonnement til dig.