Skal du have en ny Joomla hjemmeside?

Kontakt os her

Joomla hjemmeside

En ny hjemmeside i Joomla er til den krævende bruger, med et behov for et topmoderne CMS der kan tilpasses med mange funktioner.

Vi har arbejdet med Joomla siden 2008 og kan levere større løsninger som medlemssystemer, billetbestillinger og meget mere.

Disse kan integreres med flere af de store danske systemer, som e-Conomic, ePay betalingsløsning, Betalingsservice og så videre.

Har du en idé til en specialløsning, så kontakt os, og lad os give dig råd og et godt bud på en løsning. Vi leverer special-programmerede komponenter, tilpasset dit behov.

Joomla er blandt de mest anvendte systemer til små og store hjemmesider. 

Nye hjemmesider

Hver dag oprettes der over hele verden nye hjemmesider baseret på Joomla, der er blandt de mest benyttede systemer i hele verden. Det samme gør sig gældende i Danmark.

Testet og anerkendt

Joomla lagde ud tilbage i 2005 og er siden blevet udviklet og forbedret. Joomla benyttes af virksomheder, foreninger og private med vidt forskellige behov og ønsker.

Simpelt eller avanceret

Joomla CMS kan anvendes til små og store hjemmesider. Koden bag er lige avanceret.

Nemt at vedligeholde

Alle systemer skal vedligeholdes og opdateres. Det er heldigvis nemt.

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig

Joomla hjemmeside er et godt og solidt valg, hvis du overvejer en få en ny hjemmeside. Joomla er et spændende CMS, der finder anvendelse indenfor mange forskellige områder og brancher, det være sig håndværk, produktion og alle former for liberale erhverv.

Joomla hjemmeside funktioner

Der er rigtigt mange funktioner og anvendelsesmuligheder knyttet til brugen af Joomla. Ydelser vedr. Joomla omfatter blandt andet nedenstående liste, Joomla er blandt de mest benyttede systemer til opbygning af hjemmesider.

  • Hjemmeside
  • Design
  • Shop
  • Diverse plugins, fx galleri , kalender og slideshow
  • Hosting
  • Nyhedsbrev
  • Backup
  • Firewall
  • SEO, søgemaskineoptimering

Populært system

Joomla er et af de mest anvendte content management systemer (CMS) i Danmark og resten af verden. Anvendelsesmulighederne er mange og der kommer jævnligt nye funktioner til.

På den officielle hjemmeside kan du evt læse mere – klik her.

Forsøgsscenen Haderslev:

Vores amatørteaterforening har fået lavet en ny hjemmeside af Certa-web. Der er udelukkende gode ting at sige. Vi har fået en super professionel vejledning under hele processen. Der er lyttet til vore ønsker. Efterfølgende har vi fået vejledning til at komme godt igang. Tålmodigt så også vi som ikke er så vant til teknikken, kan være med. Sidst, men ikke mindst er vi rigtigt glade for resultatet.

Jeg kan varmt anbefale Certa-Web.com

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag

Ser du noget ovenfor, som du kan lide?

Tøv ikke, ring til Jeppe i salgsafdelingen og book et møde!

Tlf. 27 22 28 96