SMART HJEMMESIDE

Vi gør det nemmere for dig. Så kan du bruge tiden på andet end hovedbrud.

1. nov. 2016

Iværksætterhjemmeside til lavpris er ofte en nødvendighed for iværksættere, hvor midlerne og udsigten til store indtægter er begrænset.

Forventningen om en billig hjemmeside kommer vi i møde med Certas webløsninger. For kr. 149,- pr. måned får man en god løsning, som rækker for de fleste iværksættere.

Iværksætterhjemmeside – design

Hjemmesidens design håndteres i Certas specialudviklede designværktøj, som alle kan håndtere uden erfaring med programmering. Der er mange designindstillinger som du kan forholde dig til og vælge, hvad der måtte passe dig.

Søgemaskineoptimering alias SEO

Der er implementeret et stærkt plugin til håndtering af søgemaskineoptimering. Foruden det rent tekniske som du ikke skal forholde dig til, så gør værktøjet dig opmærksom på, om du kan gøre indholdet bedre / mere søgemaskineoptimeret.

Responsiv hjemmeside

Hjemmesiden skal være responsiv / mobilvenlig. Dette kan ikke understreges nok, da flertallet af brugerne på internettet benytter mobile enheder såsom mobiltelefoner og tablets.

Hjemmesider baseret på Certa er naturligvis mobilvenlige.

Funktioner til hjemmesiden

Der er mange funktioner til hjemmesiden og du har måske ikke brug for dem alle. Heldigvis er der frit valg, du benytter, hvad du har brug for.

Eksempler på funktioner til hjemmesiden

  • CMS / editor
  • Blog
  • Integration til MailChimp
  • YouTube video
  • Facebook integration
  • SEO modul
  • Designværktøj

Support

Som iværksætter er man nød til at klare mange ting selv. Det er ofte et vilkår. Det har vi fuld forståelse for. Derfor tilbyder vi support til alle Certabrugerne. Du kan altid gå på hjemmeside og læse vores guider, maile til vores medarbejdere eller ringe til supporten indenfor almindelig kontortid.

Bestil hjemmeside

Er du fristet til at bestille en iværksætterhjemmeside, så ska du blot udfylde kontakte Certa.

PS Bemærk at vi binder dig ikke flere år frem i tiden. Du tegner abonnent for et år. Abonnementet fortsætter hvis du ikke siger det op. Dit opsigelsesvarsel er nul dage.