Hvem er du?

Hos Certa Web har vi mange forskellige typer af kunder – og samarbejde med os kan fungere i mange forskellige konstellationer.

At skabe gode hjemmesider, webshops og online løsninger kræver et godt hold, og hos Certa Web kan vi både samle holdet for dig eller indgå i dit team. Uanset hvordan vi samarbejder, så sigter vi altid efter at skabe de bedste løsninger – og have det sjovt sammen, mens vi gør det.

Det kreative bureau

Er I et kreativt bureau – for eksempel indenfor kommunikation, markedsføring eller design – så vil vi gerne være den tekniske samarbejdspartner, der vækker jeres online projekter til live.

Vi ønsker faktisk at være den kreative branches foretrukne samarbejdspartner.

I har kompetencer indenfor indhold og design, der gør, at vi kan levere webløsninger, der ser godt ud og lever op til det, slutbrugerne har brug for. Vi løser den del af opgaven, der handler om den tekniske, funktionelle og optimerede del af webløsningen.

Sammen skaber vi kvalitetshjemmesider og -webshops til enhver lejlighed.

Den selvstændige specialist

Er du specialisten, der gerne vil være en del af holdet?

Vi er altid på udkig efter specialister – for eksempel inden for design, seo eller tekst. Måske har du en kunde, hvor du mangler en underleverandør til at programmere og kode, så dit arbejde bliver en realitet online.

Det kan også være os, der har opgaven, hvor vi samler et helt hold og netop står og mangler en med din ekspertise.

Vi tror på, at vi skaber de bedste resultater, når alle arbejder med det, de brænder for – og at vi sammen skaber endnu stærkere resultater.

Slutbrugeren

Har du som virksomhed, organisation eller forening brug for hjælp til udvikling af jeres nye hjemmeside, webshop eller anden online løsning?

Hos Certa Web har vi ekspertisen til at hjælpe jer med smarte, funktionelle og brugervenlige løsninger – uanset jeres branche, målgruppe og marked.

Vi kan programmere, så det passer til det indhold og design, du allerede har på plads. Eller vi kan sammensætte et hold af højt kvalificerede samarbejdspartnere og løse hele opgaven for jer.

Er du klar til at tage kontakt?
Ring til Brian Skaaning – så hjælper han dig videre.

5 TING DU KAN FORVENTE AF OS

  • Vi sørger for at projektet kommer helt i mål
  • Vi ser dine behov og finder løsninger til dem
  • Vi tager os tid til dine spørgsmål og overvejelser
  • Vi samler det bedste hold
  • – Og vi gør det hele med humor og godt humør